Énidő

Felkészültél. A táskák bepakolva, a zenék letöltve. Mit tehetnél még, mielőtt a gyermeked a világra jön? Összeszedtünk néhány alapvető dolgot, amit minden anyának meg kellene tennie a szülés előtt.
Szélsebesen repül az idő, és bár még messzinek tűnik a karácsonyi időszak beköszönte, az AVON novemberi katalógusa már az igazi ünnepi hangulatot hozza el számunkra! Innovatív arcápolási duóval, mennyeien tápláló bőrápolási újdonságokkal, különleges ünnepi csomagolású klasszikusokkal és ínycsiklandó téli gyümölcsös, fűszeres illatokkal kedveskedik nekünk ebben…
A szem a lélek tükre, szokták mondani, és általában ez az első, amire pillantásunk téved más arcán vagy mikor magunkat szemléljük a tükörben. Nem csoda, ha szeretjük szemünket kiemelni, optikailag nagyobbnak láttatni és különböző színekbe öltöztetni. Az AVON szépségszakértőinek segítségével, most olyan izgalmas szemfestési trükköket…
Az ELEMIS csúcs-minőségű készítményeit 3 héten keresztül teszteltük. Külföldi és hazai portálokon pozitív vélemények hadáról lehet olvasni a 25 éves bőrápolási márkáról, ami már-már csodaszérumként járta körbe az internetet, melyben feszes, sima, és teltebb arcbőrt ígértek a tesztelők. Három féle Elemis maszkot próbáltunk, hogy bebizonyosodjon,…
 Az, hogy eljussak a kozmetikushoz egy luxus kikapcsolódás számomra. Nincs mit tenni, amióta anya lettem prioritás szerint élek, és sajnos a kozmetikus az utolsó helyek között szerepel. Azonban sokszor látom magamon a fáradtság jeleit, és tudom, hogy a bőröm igényli a hidratálást, az ásványi anyagokat.…
Egy anyának nem idegen kifejezés a fáradtság és a kimerültség. A legrosszabb ráadásul az, hogy szinte sosincs pihenő, szabadnap meg pláne. De akkor hogyan lehet relaxálni?
Az ajándékozás nem igazán kötődik időszakhoz, hiszen a ragaszkodásunkat és szeretetünket nem csak egy jeles nap kapcsán szoktuk kimutatni. Persze vannak a „kötelező” ünnepek is, amikor sokkal több ajándékot adunk és kapunk, de a hétköznapokban sem szabad megfeledkezni arról a személyről, aki a legjobban szeret…
November van, visszafordíthatatlanul beköszöntött a tél, ezen már nincs mit kozmetikázni. Tegyük a szívünkre a kezünket: számunkra ez az az időszak, amikor ritkábban járunk a kozmetikushoz, néha elsumákoljuk egy – két nappal a hajmosást, és ijedten felsikoltunk a zuhany alatt, mikor szembesülünk vele, hogy egy…
A has igen kényes pontja a női testnek. Számunkra legalább annyira fontos, mint a fenék kereksége és feszessége. Mutatunk pár hatékony gyakorlatot, amit otthon is könnyen el tudsz végezni, de garantáltan meg fogod érezni másnap.
Tegye fel a kezét, aki szuper popsit és formás lábakat akar a nyárra! Még nincs késő felemelni a hátsónkat a kanapéról, és heti 3-4 otthoni edzéssel, akár 1 hónap alatt szembetűnő változást elérni!
Anyaként sokszor kerülünk a tükör elé a következő címkékkel; szülés utáni plusz kilók, szoptatás miatti felesleg, nincs időm mozogni hurkácskák, esti nasi-mánia pocak... Számoljunk le velük! Tippek-praktikák ésszerű fogyáshoz.
"Nincs időm és lehetőségem edzeni, amikor a gyerek ébren van. Nincs erőm edzeni, mikor már lefeküdt..." Ismerős? Mondhatjuk, hogy ezek kifogások, de én gyakorló, két gyerekes anyaként tudom, hogy bizony van, amikor a picik nem hagynak tornázni napközben, este pedig örülsz, ha van erőd tusolni.…
Aki azt mondja, semmit se változott az önbizalma a szülést követően az hazudik! Megváltozott a testünk, átalakult az életünkben a fontossági sorrend, egy csomó új dologgal kell szembenéznünk és feldolgoznunk. Fontos újra megtalálnunk, megerősítenünk magunkat, a párunk és a gyermekünk, de elsősorban magunk miatt.
Jön a tavasz. A vitaminoktól kiürült testünk, a meleg és szabadság után vágyó lelkünk pedig már a végét járja. Ilyenkor sokan tapasztalhatjuk a tavaszi fáradság, depresszió jeleit. Menj elé, légy tudatosan vidám, készülj a tavaszra! Mutatjuk hogyan!
Itt van 11 tipp, amit megfogadhatsz, átgondolhatsz. Legyél Nő, törődj magaddal! Legyél magabiztos, szeresd azt, aki vagy, merj változtatni! Gyerünk anyukám, csapj a közepébe, és tedd félre a kifogásokat!
Unod a haspréseket, szeretnéd érdekes hasizomgyakorlatokkal átdolgoztatni a női testrészek egyik legnagyobb mumusát? Mutatunk neked néhány olyan gyakorlatot, melyek hatékonyak, érdekesek, és egész biztosan fájni fognak... másnap.
Az énidőt megvalósítani nem csupán akkor lehetséges, amikor gyerekek nélkül vagyunk. Megmutatjuk, hogyan tehetsz magadért, miként töltődhetsz fel energiával a csemetékkel együtt télen. A jelszó, légy újra gyerek!
Bevallom, nem hiszek az újévi fogadalmakban. Eddig mindig próbáltam valami egész életemet megváltoztató dolgot megfogadni, amit egy héttel azután meg is szegtem. De most másként lesz! Egy, azaz két listát is készítettem magamnak. Egy a Női énemnek, egy pedig az Anya létemnek szól. Ebben a…
Édesanyaként sokan érezzük úgy, a körülmények nem adottak ahhoz, hogy visszanyerhessük korábbi vonalainkat. A gyermeknevelés, a háztartásvezetés, és a munka mellett nem jut időnk magunkra. A változás valóban nem könnyű, az életmódváltás lehetősége azonban egy édesanya számára is ugyanúgy adott, pusztán élni kell vele.
Nehezedik a pici, de neked ettől még gyakran kell cipelned, emelgetned. Nem beszélve a gyerek-bevásárlótáska-lépcső kombinációról. Gyere és hozd formába karod izmait, miközben a csemetéd a közelségedet élvezheti, így ez egy igazi anya-gyerek edzés lesz, avagy baba-mama tornára fel!
1. oldal / 3

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram

Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Még több infó

Megértettem