Cukimamik Team

Cukimamik Team

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Imádnivaló és hasznos cuccok, melyekre a babáknak és mamáknak szükségük lehet az őszi hónapokban. Összegyűjtöttük kedvenceinket: stílusosak, és nagyon jók!
Összeállításunkban most a a gyerekekre gondoltunk, nekik válogattunk össze trendi darabokat  a legfrissebb őszi kollekciókból a fashioanblekids webáruház kínálatából és az egyik sokunk által közkedvelt  áruházláncunk az ALDI gyermek kollekcióból...és hogy miért ezt a két márkát választottuk? Olvasd el, és tudd meg meg!
Az előző alkalommal arról írtam, hogy miket nem vennék meg újra, ha most lennék várandós az első kisbabámmal, most viszont azokat mutatnám be, hogy mik lennének azok, amiket újra beszereznék.
A KIDSOASIS NONPROFIT KFT ŐSSZEL’EGÉSZSÉGFALÓK A KONYHÁBAN- ÍGY ESZÜNK MI’ CÍMMEL PÁLYÁZATOT HIRDET.
Sosem tartottam fontosnak, hogy mindig tipp topp legyek, valahogy a külsőségek számomra leghátulra szorultak. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem követem  divatot, vagy nem sminkelem magam.;)  Amióta anya vagyok valahogy ébren kell tartanom a nőiességemet is, amihez elengedhetetlen a mindennapi "alap" szépítkezés. Természetesen még mindig azt vallom, hogy az igazi szépség belülről fakad, de a kialvatlanság és a fáradtság talán kevésbé látszik, ha kicsit rendbe szedem magam.:)
A játékban Családi wellnessezést nyerhettek a ráckevei Aqua Land Termál és Élményfürdő Faházas Villaparkjába. 
Úgy kezdődött, hogy elegem lett önmagam minden jellegű lefosztásából. Belegondoltam, hogy tulajdonképpen önhibámon kívül kerültem buli-kispadra. Egy költözés húzta le a rolót.
A szem a lélek tükre, szokták mondani, és általában ez az első, amire pillantásunk téved más arcán vagy mikor magunkat szemléljük a tükörben. Nem csoda, ha szeretjük szemünket kiemelni, optikailag nagyobbnak láttatni és különböző színekbe öltöztetni. Az AVON szépségszakértőinek segítségével, most olyan izgalmas szemfestési trükköket sajátíthatunk el, amit mi is könnyedén elkészíthetünk magunknak.
1. oldal / 55


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram

Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Még több infó

Megértettem