Adatvédelmi nyilatkozat

A hírlevél feliratkozással megkapod az ingyenesen letölthető "Énidő tervezőt".

Ígérem nem foglak hírleveleimmel bombázni, spamakkel telenyomni a postaládád. Ellenben tájékoztatlak a nyereményjátékainkról, legnépszerűbb cikkeinkről, olykor megleplek egy reggeli motivációs levéllel. Semmi olyat nem küldök, aminek én magam sem örülnék. ;)

Hozzájárulok, hogy a Cukimamik.hu hírlevel(ek)et küldjön számomra, az általam megadott elérhetőségeimen. A hírlevélre történő feliratkozás során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat önkéntesen adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul. A személyes adatokat 3. fél részér nem adom ki. Az olvasó korlátozás és indokolás nélkül, bármikor, ingyenesen leiratkozhat a hírlevelek küldéséről.

Bármilyen adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban írj nekem: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Naptárrendelés

Az termékrendelés során a cukimamik.hu részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezelem, és nem adom ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az alvállalkozó részére történik (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A www.cukimamik.hu böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat bizalmasan kezelem, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Adataid törlését, módosítását bármikor kérheted írásban az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A cukimamik.hu oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadod az általános szerződési feltételeket továbbá adatkezelési elveit.